Bufetul Verii vine sâmbătă la Rediu cu două stații de gătit LIVE 

(P) Miercuri după-amiază s-a dat startul înscrierilor la ”Bufetul Verii” de la Rediu hotel & restaurant. 

 

Despre ce este vorba? Complexul îndrăgit de botoșăneni de la ieșirea din oraș spre Stăuceni organizează pe 28 iunie o seară cu gust de vară. 


Cheful de aici pregătește două stații de live cooking cu: tigaie uriașă cu fructe de mare și kebab libanez & salată tabbouleh. 


Dar aceasta nu este tot. La Rediu hotel & restaurant te așteaptă pui la jar, legume la grătar, orez mexican, piure de cartofi cu ceapă caramelizată, salată grecească cu pepene roșu, salată de sfeclă roșie cu brânză de capră, salată mediteraneană cu năut, pâine turcească și focaccia de casă. 

 


Și pentru că este deja sezonul, nu lipsește pepenele roșu.


Astfel, arta culinară va fi transformată într-un spectacol în timp real, aducând magia bucătăriei în centrul evenimentului.


Totul de la ora 18:00 până la 21:00, timp suficient să mănânci pe săturate. 


Rezervările se pot face la 0768.118.888, locurile sunt limitate și nu uitați, savoarea se trăiește pe loc, nu la pachet. 

 

Un celebru cântăreț anunță deschiderea celei mai spectaculoase săli de evenimente din Botoșani

Abonament Botosaneanul