ACUM : Comisie la Prefectură cu lecții despre salubritate și etichetări de carne la instituția Minodorei : FOTOGALERIE

Consiliul consultativ pentru protecția consumatorilor a adunat miercuri dimineață mai mulți șefi de instituții de la Botoșani. Prezintă rapoarte doi dintre ei, respectiv Minodora Vasiliu, de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) și Eugen Mateciuc de la Agenția pentru Protecția Mediului (APM).

 

Cel de-al doilea dintre șefii de instituții a pregătit un material prin care explică, într-un mod extrem de detaliat noțiunea de salubrizare, un serviciu extrem de necesar pentru comunitate.
Minodora Vasiliu prezintă un raport privitor la etichetarea și marcarea cărnii proaspete, tocate, preparate și a produselor din carne și a altor alimente de origine animală. ”Suntem în cvorum”, a spus la începutul întâlnirii prefectul Costică Macaleți după care a dat imediat cuvântul celor care-și prezintă materialele. (G.E.)
[[galerie-foto]]
CITEȘTE:
 Primarii puși la punct de-o șefă de la Botoșani și amenințați cu controale
Abonament Botosaneanul

Abonează-te, citește Botosaneanul.ro fără reclamă și comentează cât vrei

Autentificare